tisdag 23 juli 2013

Kastvindar


Det har tickat på, bara korta lugna stunder, sedan kompisar som vill bada och åka hit och dit, och jag tycker att det låter roligt för stunden så jag säger förstås ja. Är så trött nu. Det är ingen annans fel än mitt eget, käften som säger ja sitter i mitt ansikte. Och så tänker jag att det har ju ändå gått bra i år, inga riktiga krascher, så jag kanske kan tänja lite på gränserna.

Äter massor, hela tiden, sväller upp som en ballong. Kanske en stressgrej. Positiv stress mestadels, men dock.

Har varit vaken sen sju, så nu är det väl hög tid att komma i kläderna också. Jag har tjugo ljusblå naglar så det får bli vit klänning, inte för att det spelar någon roll.

Något kryper längs ryggraden, bökar runt, en alien som vill ut. Jag vet inte riktigt varför men jag är ju egentligen härdad så det borde inte heller spela någon roll.

4 kommentarer:

 1. Stress är stress, även om den är positiv. Och hur härdad en än är är det klart att en blir påverkad om det blir för mycket. Jag önskar ändå att du kan få njuta av stunderna med vännerna.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag ska inte klaga för mycket, det är ju roligt. Också.

   Kram!

   Radera
 2. Kanon skönt att du känner att det går bättre och bättre och ingen riktig krasch. Hoppas att du badar och njuter av sommaren så gott det går med dina vänner oxå. Hej svejs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja här känns det som om det varit riktig sommar i år. Har väl aldrig ätit så mycket jordgubbar. :)

   Kram!

   Radera