måndag 15 juli 2013

Ospecifikt

Det är rätt lugnt, sådär sommarlugnt trots att jag inte har semester (kan någon tipsa om hur man tar semester från hjärnspöken?) Mannen var på metetävling i lördags som sällskap åt en kille, de skulle nämligen vara två i laget. De fick inte ett napp, killarna några få meter bort fick massor och vann. Så kan det gå. Jag träffade en kompis en liten stund, det var trevligt och varmt i solen.

Söndagen svävade bort i ingenting. Jag gick till Ica Maxi, gick till en butik intill och suktade över skor jag inte behöver, tog en glass och handlade sedan nödvändigheter på Maxi som blomjord, mjölk och toapapper. Mycket romantiskt. ;)

Just nu har Mannen dragit iväg med bilen till vår bilmek, avgasröret läcker. Alltid är det något att fixa...

Jag ska diska och lyssna på någon sommarpratare tror jag. Trots sömn orkar jag inte hålla uppe något högre tempo.

6 kommentarer:

 1. Jag rekommenderar Kristian Gidlund om du inte lyssnat på honom. Låter som om du har det rätt bra, och det är ju trots allt viktigare än att hålla något tempo uppe :)

  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har det rätt bra, jo, jämfört med hur det tidigare kunnat vara så är det ett paradis. :) Tack för tipset!

   Kram!

   Radera
 2. Man behöver kanske inte skynda på när tillvaron är okej i makligare takt!? Vi kastar bort Jante där.

  Och bilar... Trötta mig:(...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har rätt, man får baske mig nöja sig med det bra man har ibland och inte stadigt jaga upp sig över alla "borden" (som ofta inte ens är "måsten")

   På sätt och vis är det tur att vi har en riktig gammal häck till bil för den är åtminstone jämförelsevis billig att laga...

   Radera
 3. Metartävling, vad roligt! Det gillade jag förr då man var yngre, oj vad det metades. Nu har jag inte metat sedan barnen var i den åldern då man metade var och varannan dag.
  Bra att du inte stressar, var sak får ta sin tid.
  Glass och sol ...tummen upp :-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har heller inte metat sen jag var barn. Men killar kanske är barnsliga längre? ;) Fast det var en hel del tjejer med i tävlingen också, det var strålande sol och bra läge för en utflykt, folk grillade och umgicks, och sånt är ju roligt.

   Nej, inte stressa i onödan.

   Kram!

   Radera