onsdag 10 juli 2013

Hejsan!

Bloggvilan blev visst lite längre än jag räknat med. Men jag hade det bra i Stockholm. Tog det jämförelsevis lugnt. Lugnare än vad jag betraktar som normalt, men vad som är normalt sitter väl i betraktarens öga (fast kanske ändå inte, om man ser det som "vanligast förekommande i en population" finns det något objektivt att mäta mot, och jag tror att många semesterfirare hetsar runt mer än så här, åtminstone gjorde jag det förr. Nu: inga sena nätter, inget boende hemma hos, inget särskilt organiserat.)

Okej, lite småtrötter är jag. Hängde med en kompis till närmsta staden igår och det blev en aning påfrestande. Idag har jag mest såsat runt. Tvättat. Hämtat mediciner (åh så skönt att man kan förbeställa på nätet). Dragit upp gamla utblommade penséer men har inte köpt något nytt att ersätta dem med ännu. Nu diskar jag. Egentligen. Fast med paus för nagelmålning och kaffedrickande och bloggande. ;)

Imorgon är det möte med bipolärgruppen. Jag börjar redan lära mig att tycka om dem. Där finns det människovärde att hämta, om bara världen öppnar sina ögon.

6 kommentarer:

 1. Vad kul att du hade det bra i Stockholm. Jag älskar Stockholm.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det skönt med lite storstadsstämning ibland.

   Kram!

   Radera
 2. Gamla stan är mysig, annars är Stockholm alldeles för stort och jäktigt för min del.
  Efter allt regn som kom i natt var det skönt att solen tittade fram på eftermiddagen och torkade upp lite.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min mans ena son bor faktiskt i Gamla stan, fem trappor upp utan hiss, opraktiskt förstås men charmigt. Men vi tillbringade en hel del tid ute i Nacka, lite lugnare och grönare. Inget regn här, och inget i sikte de närmsta par dagarna. Jag tycker faktiskt att sommaren varit rätt fin.

   Kram!

   Radera
 3. Skönt att vara hemma från storstadspulsen. Lät härligt att vara där också på ett sätt men ett tag räcker för att bli mätt.
  Glad att du mår okey fina S.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, lagom är bäst, som man så ofta säger.
   Tack.

   Kram!

   Radera