fredag 12 juli 2013

Nattskärrad

Vaknade mitt i natten med en oro som en frodig krypväxt strävande ut i armar och ben. Har dragit i mig mjölk och ett av mina ransonerade piller. Jag är stark men skör, som ohärdat glas. Gamla minnen väcktes igår, det traumatiska i att må dåligt och det nyckfulla mötet med vården. Längtan efter att distansera mig helt från denna trångsynta institution, men jag inser att jag behöver medicinerna och då är jag ju hänvisad till att upprätthålla kontakten, med hårt hållna tummar. Det var meningen att jag skulle ha en ny läkartid hos okänd doktor i augusti, men ännu har jag inte hört någonting. Så länge jag fortfarande har recept tänker jag inte ringa och tjata.

Äsch, jag kan ändå inte sova just nu. Kanske skulle ställa mig och stryka min nya vita bomullsklänning, ett reafynd. Det ska ju bli fortsatt fint väder idag säger appen i min mobil. Jag tycker om att åter- och omskapa mig själv med kläder. Harmoni på ytan är inte att förakta.

6 kommentarer:

 1. Hoppas att du fick användning av din fina klänning. Visst kan man bli på bra humör av lite nytt. Kram på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo tack, jag hade min klänning och kände mig fin. :)

   Kram!

   Radera
 2. Jag brukar alltid säga det, att vården vill man endast uppsöka då man är frisk. Hoppas det löser sig med ny tid och att din nya doktor är bra.
  Jag köpte en vit linnekläning förra året som jag är mycket nöjd över, det är bara det att jag sällan är på festligheter som kräver en vit kläning. Eftersom jag är en riktigt lortmaja så kan jag inte ha den till vardags. Du vet skogspromenader med hund i skogen...:-)
  Hoppas du får sova gott inatt...jag önskar dig det!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, visst kan man gå i vit klänning i skogen, lura i andra vandrare att man är ett skogsrå. ;) Nej, jag förstår att det inte funkar så bra när man har hund... men vita klänningar är ju inte hela världen heller.

   Tack, har sovit bättre de senaste nätterna.

   Kram!

   Radera