onsdag 17 juli 2013

Umgängesliv

Vaknade fyra, spänd i kropp och knopp. Igår fick vi besök av en kusin till Mannen som han inte träffat på 35 år, plus hennes man och två barn. Det gick okej, de var lättpratade och stannade en bra stund. Efteråt trodde jag att jag skulle explodera, tryckte i mig en massa bullar och tre vodkadrinkar, inte så snyggt hanterat men va f-n, ibland orkar man inte bättre.

Idag fortsätter karusellturen. Först lunch med Mannens dotter och barnbarn som är på genomresa, sedan snabbt till Lund för att träffa lite folk från nätet, det var ju inte alls min tanke att dessa saker skulle sammanfalla men nu blev det så. Får väl avsätta morgondagen till att rasa ihop.

8 kommentarer:

 1. Nä. Ibland hanterar vi väl inte saker så snyggt. Men. Det är väl det som också gör oss till människor, tänker jag...
  Ta det försiktigt idag. Hoppas du slipper rasa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit lite tufft men det går.

   Radera
 2. Sådär gör jag också ibland.... liksom hetsäter och hetsdricker när hjärnan är utmattad - det är något sug som pockar på! Jag har haft fullt upp några dagar men vi har ändå tagit det ganska lugnt så jag landar mjukt känner jag men.... ett par öl blir det ;). Kul med sociala aktiviteter till höger och vänster, så länge man orkar med dem vill säga....
  kram och ta vara på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är ju roliga grejer, så man får åtminstone försöka...

   Kram!

   Radera
 3. Alla har vi våra skuggor.....jag satte i mig en halv påse chips av tristess och hur bra mådde jag efter det då. Tror nog att tre goda drinkar hade gjort mig på bättre humör.
  Hoppas du får din välförtjänta ensam dag att samla ihop dig på.

  Önskar dig en fin fortsättning på kvällen!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag blev det inte så lugnt som jag trodde, men nu ikväll ska jag bara varva ner.

   Tack.
   Kram!

   Radera
 4. Ibland är det helt enkelt inte snyggt
  Bara man accepterar det så

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska väl inte påstå att jag helt accepterar mina fel och brister, men jobbar på att inte låta det ena leda till det andra.

   Radera