lördag 24 mars 2012

Ytspänning

Tack till Er alla som lägger tid och möda på att kommentera och stötta. ♥

Känner mig fortfarande lite bättre, fast skör. Avgrunden drar än. Sover av och till. Har sådär 75 olästa inlägg i min feed så blogglandia får vara för stunden.

Är inte så god vän med Nozinanen just nu, visst, jag sover någorlunda, men jag blir berusad halva dagen efteråt plus hungrig och chokladsugen. F*n också att jag inte har någon ny läkartid.

Är åtminstone påklädd och åkte med och handlade mat. Testar nya strumpbyxor av det billigaste slaget. Även dessa verkar sitta uppe, precis som de superbilliga av annat märke som jag testade för någon vecka sedan. Kanske ska jag helt enkelt satsa på budget. Imorgon ska jag klä mig fint, anstränga mig lite, låtsas som om jag ska göra något även om detta något antagligen inte blir mer spännande än Åhlens och Espresso house (det enda som är öppet på söndagar, utom kyrkan då och där är jag bara på bröllop och begravningar). Att verkligen umgås med någon orkar jag inte alls, så jag hör inte av mig till någon kompis. Jag bara tvingar mig själv att inte braka ihop, och då är ytan viktig.


4 kommentarer:

  1. Det känns verkligen för jävligt när man inte orkar utan måste använda all energi till sig själv. Men man har ju liksom inget val. Man är och ska vara sig själv närmast när det är tungt. Hade jag inte lovat dottern att övningsköra idag hade jag fortfarande suttit här i pyjamas

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så trist att du saknar ork just nu. Som du säger, man är bara tvungen att göra det mest nödvändiga för sig själv (koka kaffe! ;)) men annat får gå på sparlåga. Hoppas körlektionen gick bra ändå.
      Kramar!

      Radera
  2. japp! yta här oxå.
    jag orkar verkligen inte umgås - jag blir sååå trött på mig själv då.
    att höra min egen röst är nog något av det mest tröttsamma jag vet.
    men klänning på, orange kalasbyxor och nya koftan. snygg som f*n.
    men LUST med den här dagen? pytsan.
    grillat korv och druckit kaffe hos fd svärmor.
    småtrevligt och ungefär vad livet har att bjuda nft.
    kram du fina ♥

    SvaraRadera
  3. Tänker på dig gumman!
    Kram

    SvaraRadera