måndag 19 mars 2012

Returvara

Nej, den här dagen vill jag skicka tillbaka och hänvisa till 14-dagars ångerrätt.

Somnade 03.30 och vaknade 06.30. Yay. Hade förstås skitit i sömnmedicinerna för jag har sovit utan dem i flera nätter. Fick en åthutning av Syster I, som t.o.m. gick till Dr C och fick honom att säga detsamma.

Mannen sa i telefon (han jobbar) att jag ju verkligen gillar att bli kommenderad... ;) Ska försöka att inte sätta mig på tvären bara för att. Mår ju inte så bra. Inte bra alls. Började lite i helgen och idag är jag nere i källaren. Obra tankar, envisa.

Pratade på tel med en kompis igår, hon har känt mig sådär en tolv år. Hon sa att jag brukar vara svajig i mars-april. Syster I sa att det är vanligt, runt alla årstidsväxlingar, när kroppen blir rubbad ur balansen av ljus eller brist på ljus.

Nåväl, jag har tid hos Dr C på onsdag. Just nu skäms jag nästan för att det aldrig är nån jävla ordning på mig. Vill gå dit med värsta smajlet och säga att allt är så bra så. Men det är ju rätt korkat.

Jag har strax förlorat klart i WF och siktar mot dålig tv i soffan. Har promenerat en timme i solen och betalat räkningar, någon mer ordentlighet orkar jag inte med.

Gnällig. Japp.

10 kommentarer:

  1. Bra att du gjort något den här dagen - och en hel del tom. Så tänker jag om min dag också.... bra att jag gjort något. Krya på dig!!! kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gick just till Coop och handlade det viktigaste, hurra för mig! Javisst, bra att vi gjort något vettigt alls.
      Tack! och kram!

      Radera
  2. Promenader och frisk luft är en underskattad medicin. Kanske du måste ta de där sovpillren alltid för att inte hamna i källaren??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nehej, här ska inte pillras varje kväll inte. Sover ju ofta utan, när jag är i hyfsad balans så behövs de absolut inte. Mest tar jag dem när jag är inlagd :/ då får jag väl erkänna att jag inte är i den där balansen. Men jag är helt enkelt lite rädd efter att ha sett så många exempel på personer som blir helt fast på sina sömnmediciner, menar inte "knarkberoende" utan att de inte längre kan somna naturligt utan, och blir oroliga för att de inte sover. Jag lider inte när jag inte sover, det är bara helsikes onyttigt för mig.

      Radera
  3. promenad en timme va en timme mer än mig!
    ljuset tröttar - iaf mig.
    och de skitiga fönstrena. men de går ju inte härifrån precis.
    en dag ska jag köpa blå kalasbyxor - för att jag inte är blå, alls.
    kram du magiska ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ligger nog ändå långt efter dig i totalen, pw-gudinna. ;)
      Vilka fönster? Bara att dra ner persiennerna, hihi.
      Kalasbyxor, vilket underbart ord!
      Kram kram söta du ♥

      Radera
  4. Åja det är ju inte bara gnäll. LItta fick du ju skött. Det är ju alltid nåt!!! Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, en får vara glad för det lilla. ;)
      Kram!

      Radera
  5. Jag behöver också gnälla för tillfället men jag orkar inte ens göra det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aj då, låter inte bra. Skickar dig lite extra styrka med telepati.
      Kram!

      Radera