onsdag 28 mars 2012

Ordknappt

Jodå, jag lever. Är bara komplett asocial. Mina ursäkter till dem som ev. väntar på att höra av mig i någon form. Jag har absolut inte glömt bort er. ♥ Pallar bara inte just nu.

Fått läkartid på måndag, det skadar nog inte.

Har en idé om vad jag vill göra när jag fyller 50. Nej, inte fallskärmshopp *rys*. Men jag skriver inte vad här för det är så allmänt onödigt, tillgjort, ego, dyrt och fjompigt. Sa jag onödigt? (Fast höjdrädda jag tycker iofs att fallskärmshopp är väldigt onödiga.) Hursomhelst, det är ett incitament till att sluta slösa så förbannat med pengar på småsaker, bättre spara till något stort. Och ändrar jag mig finns pengarna kvar. :)

14 kommentarer:

  1. Jag förstår att du inte pallar. Men vi finns kvar här när du pallar igen.

    Och ang. 50-årsdagen. Är det inte en dag om någon när en skall unna sig något "onödigt"? Jag säger "kör på för fulla muggar"!!!

    Stor kram! (Och jag hoppas att läkarbesöket blir bra)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, dagen man ska bevisa att man inte vuxit upp ännu. ;) Nåväl, måste inte bestämma mig nu, bara en idé som flög förbi.

      Tack och stor kram tillbaka!

      Radera
  2. Svar
    1. NY är varken onödigt eller fjompigt. :) Hade gärna åkt om min hjärna pallade... men tidsförskjutning och tusen intryck i en jättestad - risken är tyvärr rätt stor att det inte slutar väl. Tack och lov så har jag inget jättesug efter att resa just nu (har varit i USA förut), Sthlm o Gbg duger gott.

      Radera
  3. Vi ses då du känner att du vill socialisera dig igen. Kramar till dig så länge :)

    SvaraRadera
  4. Oj - jag skulle aldrig hoppa fallskärm, inte ens om jag var suicidal.Hoppas din läkartid blir så bra som du vill. Att du ska hitta tillbaka och få energin åter.

    Må så gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns lite surt för jag mådde riktigt bra där i någon månad i februari, trodde att "nu har vi hittat rätt mediciner". Usch, jag vill inte hålla på och ändra någonting heller, är så trött på alla experiment.

      Tack Miriam!

      Radera
  5. Jag finnas kvar och tittar in då och då.
    Ses när du orkar igen.
    Kram Lisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lisa, jag brukar dyka upp igen rätt vad det är.
      Kram!

      Radera
  6. Fallskärm går fetbort. Vad du än önskar dig är det ju för DIN skull och då kan det knappast vara fjompigt eller onödigt.

    Asocial är ett tillstånd som både är skönt och oskönt... du fattar

    Kram ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska undersöka saker och ting närmare... det är inget särskilt spännande, jag är ingen adrenalinjunkie. Har andra laster.

      Ja, på ett sätt är det skönt att bara släppa allt och låta hjärnan vila, fast det bryter av mot min självbild så lite skaver det när jag blir eremit. Men det är ju inte allt eller inget som gäller, jag tycker det är högst förklarligt om andra vill ha en liten time out, så jag borde unna mig själv det också.

      Kram ♥

      Radera
  7. Kul med drömmar tycker jag. Om du siktar mot stjärnorna kanske du når skogstopparna i alla fall och det är ju också en bit på vägen. kram <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul med en egotripp ibland... (så länge det inte går ut över någon annan förstås).

      Kram ♥

      Radera