torsdag 16 juli 2009

Prat

Har lugnat ner mig, lite åt andra hållet. En anstrykning av ledsen och seg, som kommer kräva lite jävlar anamma-ansträngning idag. Har gjort sjukgymnastens övningar, tagit pillerillerna; nu ska här diskas och promeneras och kanske t.o.m. badas. Kanske.

Jag tycker om att gå. Det monotona, att få vistas i sin egen värld, och ändå ha en föränderlig omgivning. Sommaren är fantastisk för att den är så lättgådd, i det avseendet får den fyra solar av mig, även om jag är rätt nöjd med att få se en dito idag.

Meningslöst inlägg. Bara en "jag bloggar, alltså finns jag"-dag.

2 kommentarer:

 1. önskar jag kunna känna frid i av att bara gå... några tips?
  Jag blir så uttråkad. Betyder det att jag är tråkig?

  SvaraRadera
 2. Haha, nej inte är du tråkig för det! En del människor kanske behöver saker att göra jämt.

  Några direkta tips har jag väl inte. För mig funkar det så att jag antingen vänder mig inåt, passar på att tänka i lugn och ro (jag gillar att tänka även om det oftast inte leder till några smarta slutsatser), eller riktar mig utåt och låter färger, former, rörelser påverka mig, bara släpper in det jag ser runtomkring. En stund då jag inte behöver stressa mig själv över saker jag borde göra istället, för jag kan inte göra så mycket annat (typ diska eller svara på mejl) när jag är ute och går.

  Fast om jag är trött och det är kallt och regnigt så blir jag mest bara grinig. Någon extrem hurtbulle är jag inte direkt. :)

  SvaraRadera