tisdag 21 juli 2009

Neeeej

Min trots allt relativt nya dator totalvägrar att starta. :( :( Den har ström och kommer till första skärmbilden, sen nada.

Jag kan ju låna Mannens dator så länge, fast han behöver ju också ha den en del så jag får upptäcka livet bortom nätet... associerar det mest med att vara inlagd, haha, men så långt ska det väl förhoppningsvis inte behöva gå (diagnos: sorgereaktion efter kär elektronisk familjemedlem). Tråkigt i såna här lägen att inte orka läsa så mycket, jag tar mig sakta igenom några tecknade serieböcker, det är allt. Har några filmer/tv-serier jag kanske kan kolla i omgångar, sen ska jag ut och gå en del. Tänker inte umgås med någon, det blir alldeles tillräckligt av det i Göteborg.

Jaja, ingen katastrof. Men jag har ingen backup på de senaste 2-3 veckorna, tror ni det grämer mig?

4 kommentarer:

 1. Förstår din "förtvivlan" över bråkig dator. I vår tid är väl det det värsta som kan hända.....Jo men så är det. Jag kan bli alldeles vansinnig när det enda man får se är en svart skärm. Då har man lust att slänga datorn i golvet. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Ja tänk om man bara kunde lägga över några kilon, vad smidigt det hade varit :)
  Jag var inlagd en gång för depression och självmordstankar och då ville vissa i personalen behandla mig för anorexia. Eh....WHAT??? Jag hade inte ens anorexia men dom frågade mig om jag ville att någon skulle sitta bredvid mig när jag äter och allt sånt så skulle jag väga mig och när jag stod där på vågen nästan naken så säger hon från personalen "Ja det var det jag misstänkte" Jag trodde att alla fick väga sig så tänkte att det var väl okej. Men jag har aldrig fått väga mig efter det och har inte sett någon annan väga sig där heller.

  Japp, visst är jag modig? :) Sen när jag kommer hem så ska jag förhoppningsvis ut på arbetsträning. Vi bestämde det för ett par månader sedan, eller i alla fall för 1 - 1.5 månad sedan vilken arbetsplats jag skulle kunna vara på. Hade flera tänkbara. Skulle egentligen börja v. 31, alltså nästa vecka. Idag fick jag reda på att hon inte ens har ringt någon arbetsplats överhuvudtaget. Dom lider inte av stress i alla fall dom där af-handläggarna :)

  Jobbigt med datorn, teknikens under :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hua. Jobbigt med datakrångel. Hoppas det går att laga.

  kram

  SvaraRadera
 4. Tack snälla ni för moraliskt stöd, krisen är nu avvärjd. ;)

  SvaraRadera