lördag 30 maj 2009

Tittut

Inte många kommentarer från mig på sistone. Efter ett sista ryck av självelakhet (som jag dock avvärjde, med andra ord lämnade jag ifrån mig mina insmugglade knivblad oanvända) så är jag nu ofantligt trött i huvudet. Känner mig lite låg, fast mest skör, inte drogad utan just uttröttad. Det kräver så enormt mycket energi att slåss mot vanföreställningar och dåliga vanor, nu får det vara nog, nu räcker det. Det har tystnat i huvudet, men jag är för trött för att riktigt tycka att det är skönt, bara konstaterar det.

Träffade en vikarierande läkare. Hon höjde litiumet och satte tillbaka Abilify. Åtminstone verkade hon ha bra koll på bipolär sjukdom utifrån hennes frågor och kommentarer. Jag tror själv på höjt litium, men det tar oftast några dagar-veckor innan man ser effekt. Sen har jag fått börja med Levaxin också (sköldkörtelhormon), men det var jag rätt förberedd på, att det bara var en tidsfråga.

Hade från början hoppats vara i Göteborg denna helg, lika bra att planerna sprack av andra skäl, jag hade aldrig orkat det just nu. Men om ett par tre veckor kanske... måste ha något att se fram emot.

Eftersom jag varit sjuk mer än en månad i streck så har jag nu ramlat ur samverkansprojektet mellan FK och AF och har alltså inte min arbetsträningsplats kvar. Orkar inte riktigt känna någonting. Jag har varit för upptagen med att överleva alla hot från mig själv för att dessutom se framåt (en framtid som jag inte visste säkert existerade) så jag får väl se hur allt blir när jag står stadigare på benen igen.

8 kommentarer:

 1. Jag har tänkt på dig och undrat hur det är med dig.
  När man kämpar för att överleva eller bara stå ut så känns knappast FK och AF som något man prioriterar. Det ordnar sig sen, det brukar det göra.
  Jag hoppas att du blir bättre, det låter som du är på väg.

  Ha det nu så bra du kan och det är skönt att du har Göteborg att se fram emot.

  Massor med kramar

  SvaraRadera
 2. På rätt håll goaste du, på rätt håll. Skickar mina varmaste kramar.

  SvaraRadera
 3. Kram, kram, kram, kram och kram!

  Har sovit bra inatt i min egen säng och tillåter mig själv att göra ingenting trots det fina vädret som man "måste ut i".

  SvaraRadera
 4. Hejhej.
  Du har en award att hämta i min blogg :)
  Hoppas du mår bra, eller åtminstone okej.
  Kram

  SvaraRadera