fredag 15 maj 2009

Nålmål

Tack underbara ni. Gårdagen och morgonen var kort sagt mardrömmar. Fick till slut erbjudandet att testa en injektion Cisordinol med förbehållet att jag antagligen mest skulle sova i 3 dagar, zombiemedicin alltså. Vilket lät bra tyckte jag.
Men faktiskt är jag inte trött alls, skallen håller sig lugn och humöret är lagom upp. Skumt. Men det är bara att vara glad så länge det varar.

5 kommentarer:

 1. Hur är det nu med sömnen?
  Kramar

  SvaraRadera
 2. marna. Cisordinol låter så tungt... Är det depot eller testade de en engångsgrej?

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna stod det där ovan.... Min dator klipper och censurerar mina kommentarer! :-)

  SvaraRadera
 4. Har sovit som en stock, men jag har ju två sömnmeds också, och idag känner jag av betydligt mer av den där utlovade dåsigheten. Sov även en stund på förmiddagen. Fast det känns inte obehagligt direkt, mer rogivande just nu. Är inte hjärndöd, kan föra en normal konversation (och skriva på ett tangentbord ;))

  Intressant nog vaknar jag lagom fem minuter innan varje måltid. Snacka om att ens inre klocka blivit inställd på institutionstiderna.

  Jag håller med om att Cisordinol låter supertungt, så du kan ju tänka dig hur desperat jag kände mig... Det är Cisordinol Acutard som är akutversionen, verkar på någon timme och sitter i 2-3 dagar.

  Är bara hemma på snabbvisit idag igen, får bli lite mer stadigvarande stabil innan jag får permis, men nu känns det ju mer lovande.

  Stora kramen på er alla!

  SvaraRadera
 5. Shit cisordinol däckade jag av..till och med i pillerform. Helt otroligt att du inte är astrött.
  Kram

  SvaraRadera