måndag 18 maj 2009

Drogdimma

Jo, jag är ganska sederad av sprutorna ändå. Men jag står på benen. Igår var jag hemma med Mannen en stund och planterade balkongblommor.
Ska fortsätta med Cisordinol i tablettform så får vi se om det funkar på labbråttan. Kvar här blir jag nog ett par dagar till. Dr B går på semester och man vet aldrig hur andra läkare tänker.
Blir berörd av människoöden här. De som inte har någon nära som bryr sig, som har varit utanför i åratal (unga och gamla). Man vill ta alla i famn, om det nu hjälpte... Men ett mänskligare samhälle...

6 kommentarer:

 1. Är så golad för din skull att du verkat fått träffa en sån bra läkare. Här blir man typ utskriven lagom till helgen, tragiskt för den som blir inlagd på torsdagen kan man tycka. Så fort man ger ifrån sig ett litet leende så anser dom att man är frisk nog att åka hem.
  Massa kramar

  SvaraRadera
 2. Skönt att du varit hemma lite och satt blommor. Hur är det på dagarna,är du ute? Ibland önskar man att man kunde hjälpa alla som har det dåligt.
  Många kramar

  SvaraRadera
 3. JA..tänkte väl att du skulle bli lite loj av cisordinol. Funderar på om jag ska byta tillbaks till det..i alla fall ett tag. För jag mådde så bra på dem..fast jag var astrött jämt nästan..men det kan det vara värt..att få lite lugn och ro ett tag.

  Kramar om dig

  SvaraRadera
 4. Först av allt: ett stort hjärta till er!

  Maria - jo de är nog ofta rätt mänskliga här, även om det förstås händer att folk skrivs ut för tidigt för att det inte finns platser. Sen kan det nog skilja sig om de känner en sen innan, jag har ju varit där mycket... de vet att jag kan växla om snabbt så det tar några dagar att se om det är stabilt.

  Bloggullet - vi har en trädgård precis utanför att sitta i, och jag får gå ut med personal eller med Mannen, så helt inlåst är jag inte. Annars händer det inte mycket, jag lyssnar på musik, klottrar lite med mina färgpennor, småbläddrar i tidningar och småsnackar med folk i dagrummet. Och så ligger jag på spikmattan förstås. ;) Det är långtråkigt, men samtidigt orkar jag inte med alltför mycket stimulans, känner att jag blev trött när jag t.ex. åkte med Mannen och köpte blommor, även om det var kul.

  Men nu tror jag bara det är några få dagar innan jag är färdig med sjukhusandet.

  LaLuna - jo, nu har tröttheten satt in. Har dessutom dubbla sömntabletter så det känns som jag sover jämt. Men de vill att jag ska sova för att gå ner i varv ordentligt, och det kanske inte är fel tänkt, för jag blir ju lite knäpp när jag inte sover.

  Men nu när jag börjar med Cisordinol som tabletter blir inte dosen lika stor, så kanske jag inte blir lika däckad. Och helt hemskt är det inte, jag är hemma just nu och är hyfsat pigg, trots att jag fixar med försäkringskassan-blanketter, sånt kan man ju bli hjärndöd av annars...

  SvaraRadera
 5. Tillbaka efter ett långt avbrott så jag vet inte vad som hänt dig. ska återkomma och läsa. kramar MissDopamin fd Skogshuldran.

  SvaraRadera
 6. *vinkar till MissDopamin*

  Äh, bara ett gammalt hederligt psykbryt. Inlagd i en månad på måndag. Shit happens.

  Kram på dig!

  SvaraRadera