onsdag 6 maj 2009

Psykkarriär

Institutions-tröttheten börjar sätta in. De hopfösta främlingarna som ofta in i det sista försöker upprätthålla en privat sfär, även när den bara är en centimetertjock bubbla runt ansiktet. Maj 2009. Det är 10-årsjubileum för mig som psykfall. Man borde få guldkort med rabatt på patientavgiften, några extra tior stesolid och specialdesignad sjukhusskjorta. Jag har iaf kjol idag trots håriga ben. Lite djärv får man vara. Psykchic.

6 kommentarer:

 1. Nu ska du vila huvudet du! *kramarom*

  SvaraRadera
 2. Jag har väl alltyid varit psykfall men i år har jag tioårs jubileium inom öppenvården. Det går inte av för hackor och är värt att firas med champange, ska du vara med på ett hörn :)
  Hoppas du mår något bättre.
  Kramizar

  SvaraRadera
 3. Du är för rolig,jag firar snart
  100-års jubileum som psykfall känns det som.
  Ta hand om dig.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Kimmi - finns inte så mycket annat att göra här än att vila huvudet. :)
  Maria - självklart vill jag fira med champagne, att vi faktiskt överlevt, lär oss mer och mer för varje dag. Att även när det ser mörkt ut slutar vi inte kämpa. Värt att fira!
  Bloggullet - jag har väl varit psykfall hela livet antar jag... Men det kunde varit värre, man kunde varit en till ytan normal person men utan glädje och medkänsla.
  många varma kramar till alla

  SvaraRadera
 5. Hur fungerar spikmattan? Fick hem en jag beställt igår.
  Ha det bra,jag ska sända ett långt mejl när du kommer hem.
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Jag gillar min spikmatta. Låg på den över en halvtimme igår för jag somnade. Vet inte om den hjälper mot värk och så, jag är bara spänd. Men mattan gör skitont att stå på! ;) Ha det bra och stor kram!

  SvaraRadera