lördag 23 maj 2009

Ikeastol

Hempermission några timmar. Sex'n'drugs'n'rock'n'roll. Skippade dock Stesoliden och kommande natts Nitrazepam för ett par glas mousserande vin. Jag är nog störd på riktigt, jag dyrkar inte benzo. Och rocken består mest av surranden och pip från en sjuk laptop som Mannen försöker fixa, haha. Det har faktiskt varit en väldigt skön dag, mestadels iklädd morgonrock och inget mer. Har suttit i min Poängfåtölj framför tv:n och kollat på en massa episoder Mannen spelat in åt mig av Grey's Anatomy och In Treatment medan han sov efter nattjobb.

Begränsar min datortid eftersom jag känner hur jag går upp i varv bara av att tänka på alla mail som ligger där, alla bloggar som ska kollas, allt jag skulle vilja skriva om - och så alla dagstidningar på det! Ska istället tvinga mig själv att lägga mig och läsa en stund, en sån där pappersbok.

5 kommentarer:

 1. Tänk på att det inte finns nåt tvång i att läsa andras bloggar..
  Du läser de du vill när du vill vet du.

  kramiz

  SvaraRadera
 2. Du verkade göra rätt val när du var hemma, vin, morgonrock och teve låter skönt.
  Jag hinner knappast heller med och jag är hemma hela tiden.
  Bloggar och mail väntar på dig tills du orkar och har tid.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Va? Gillar du inte benzo? Ja, det där borde du ju kunna få en diagnos för! ;)

  SvaraRadera
 4. Kram hörni!

  Nej, jag använder sällan benzo utom när jag är inlagd och det är kris. Har en oöppnad burk Stesolid stående hemma. Tycker bättre om effekten av vissa neuroleptika som blåser ur skallen och inte bara dämpar oljudet... Finns säkert någon diagnoskod för sånt. ;)

  SvaraRadera