lördag 14 februari 2009

Reliker

Behövde skriva något privat och hamnade i min stängda blogg som jag inte skrivit i på väldigt länge. Blev sittandes läsandes gamla inlägg. Lustigt hur man i efterhand kan se mönster... Så här lät det vid ett tillfälle 2006, då jag på eget bevåg hade slutat med alla mediciner:

[Först en långrandig beskrivning av en shoppingrunda dagen innan som slutade med 39 kr kvar på kortet]

Vaknade vid sex. Var på urbra humör. Gick till Coop för att handla, och glömde smör och kanel, plus att jag inte hittade något bra kort, så jag gick ut igen. Bestämde mig för att gå till blomsterhandeln också och skaffa lite blommor. Blev en urfin höstbukett med en solros, gerbera, gulorangea rosor och mörkröda blad, jag är verkligen glad över att jag tog mig för att köpa den, det var värt att bli blöt i regnet på hemvägen. Vill ha fint på bordet imorgon. Nu har jag ju borddukar också! :)

Bakade chokladrutor och äppelmuffins, kände mig väldigt huslig. Och sjöng glatt med i diverse depressiva låtar. Saknade bara sällskap väldigt mycket. Messade Mannen på jobbet. Skrev pm till C. Försökte ringa A men inget svar.

Ska hänga tvätt och se på tv. Hoppas jag får vara så här uppåt imorgon också när det kommer folk. :)


En vecka senare överdoserade jag rejält, hamnade på psyk i drygt en månad och fick ECT. Häpp!

3 kommentarer:

 1. Märks ändå på sättat du skrev att det var forcerat på något sätt...
  Kramarom
  Jag är glad att du är här.

  SvaraRadera
 2. Jag är glad att du inte lyckades fullfölja hela självmordet för vem skulle jag då ha såna här mysiga skrivstunder med?? :) Är glad att du finns och du förgyller i alla fall min vardag och säkert flera andras också.
  Kramkram

  SvaraRadera
 3. Kimmi - jo, särskilt när jag läser kontrasterna, låg några dagar innan, surade och isolerade mig, sen tre dagar tjohoo, och så krasch. Hit och dit som en svängdörr. Varje gång jag flög upp tänkte jag "nu är jag frisk", kopplade aldrig ihop det med djupdykningarna efteråt.

  Tack till er båda för att ni bryr er *kramkalas*

  SvaraRadera