torsdag 26 februari 2009

Lägesrapport

A) Jag börjar må lite bättre, huvudet känns lite mindre rörigt.

B) Jag har just fått veta att jag har en äldre syster, som min mamma adopterade bort vid födseln. Typiskt min mamma att kunna hålla sånt hemligt i alla år, hon sa att inte ens hennes man eller hennes bästa kompis visste något. Brorsan ringde efteråt, han är så rolig, han sa att det var väl typiskt våran happy family, inget ska snackas om. Jag kan inte säga att det påverkar mig så jättemycket, tycker mest det är lite kul och hoppas att vi kan träffas någon gång.

7 kommentarer:

 1. Ja det var ingen dålig torsdag att få en syrra sådär mitt i alltihopa...

  SvaraRadera
 2. Nä. Jag tror åtminstone att det inte är ytterligare en vanföreställning. ;)

  SvaraRadera
 3. Ojdå, det var ingen dålig surprise :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Shit, TÄNK att fÅ syskon på äldre dar ;) Iofs så känner jag inte min halva släkt och vet inte ens hur många kusiner, morbröder och mostrar jag kanske har.

  SvaraRadera
 5. Ja, jag förväntade mig snarare barnbarn än syskon...

  SvaraRadera
 6. Skönt att det är mindre rörigt! Wow, att få en syrra så där, det måste kännas otroligt skumt? Ska du försöka ta reda på vem hon är och söka upp henne? Det går en dansk serie som heter Sommer, jättebra. Sista avsnittet handlade precis om det, två bröder som i vuxen ålder fick reda på att de hade en syster. De hade en ganska rörig jul efter det avslöjandet:=)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Haha, jag kan tänka mig att det skulle kunna röra om i julgrötsgrytan.

  Anledningen till att det här alls kom upp är att min hemliga syster letade upp min mamma. Annars kan jag tänka mig att mamma aldrig skulle sagt något. De ska bestämma nu om de ska ses. Jag hoppas att de gör det och att det går bra. Hon sa iallafall att hon haft ett bra liv, och det är skönt att höra.

  SvaraRadera