fredag 27 februari 2009

Laminat

Det är så otroligt jävla skönt att få vara ifred i sitt huvud nästan hela tiden, och jag fattar inte att jag lyckades hålla mig såpass samlad utåt de senaste dagarna med tanke på hur djupt skrämmande allt var. Just nu älskar jag mina piller, jag gnäller på dem frekvent men vilken tur jag har som hade dem nu. Annars vet jag inte vad som hade hänt.

Så nyss har jag ägnat mig åt det bästa med läkemedelsjusteringar: att laminera! Jag brukar göra ett kreditkortsstort kort att ha i plånboken, bakom id-kortet, med en lista på mina mediciner. Bara utifall den där hypotetiska bilolyckan någon gång skulle bli verklighet, och man hamnar på sjukhus utan att kunna berätta vad man tar. Än så länge är ju inte alla sjukhus journalsystem samkörda, även om det väl kommer så småningom...

Jaja, oavsett om det egentligen är så himla väsentligt så tycker jag mycket om att laminera. Det är fint att plasta in papper. Jag känner mig pysslig utan att vara alltför husmoderlig. Det är inte så ofta jag har anledning att laminera, så jag tar tillfället när det bjuds. Ungefär så här blir det:

(Jo, jag har övervägt att piffa upp det lite med glitterstjärnor, men hämmats av tanken att det kanske inte ser så seriöst ut då. Kanske till min 50-årsdag.)

5 kommentarer:

 1. Äh va fan...Klart du ska pimpa till din laminerade lapp! Gör om den och laminera in strasstjärnor inanför lamineringen t,ex... Det blir helt fab! Läste på psykbryt.com hur man kan rocka till sin dosett också!
  LIte bling-bling och fashion skadar aldrig!

  SvaraRadera
 2. Jag kollar alltid extra noga att jag har pillren med när jag reser på semester, annars hade jag fått åka hem igen. Hur skulle jag klara mig annars, rena mardrömmen. Så det var smart att ha listan med sig överallt.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Kimmi - tidigare när jag hade Dosett Mini blev den rosa med blommor, lite allmogestuk. Nu är jag fast med Medi och har inte riktigt kommit mig för ännu...

  Bloggullet - jag har rest ifrån min piller ett par gånger för några år sen. Var inte så noga då. Det gick INTE bra, så nu kollar jag också extra.

  Kram på er!

  SvaraRadera
 4. *tänker på klister och glitterpulver*
  Kanske borde ta Loppan till hjälp... men hon tejpar väl igen skiten till all oigenkänlighet...
  Kanske kan jag råna hennes pysselpåse när hon inte ser? ;-)

  (Sen får man dammsuga glitter i ett halvår)

  SvaraRadera
 5. Nån nytta ska man väl ha av sina små älsklingar ;) (shhh, säg nu inget om barnarbete)

  SvaraRadera