lördag 24 augusti 2013

Tejp

Såg något dokumentäraktigt om David Bowie. A trip down memory lane. Jag hade visst mer relation till en del av hans låtar än jag trodde. Tänk när man var tolv år och köpte av hårt hopsparade pengar sin första kassettbandspelare. Alltid musik på. Numera kan det gå dagar utan att jag drar på mig hörlurarna.

Känner mig verkligen som en lindansare. Sov ryckigt i natt, var uppe ett par timmar, somnade om frampå förmiddagen, gick inte upp förrän framåt ett. Varför jag alls tänker på det är de där förhållningsreglerna jag fått om att hålla ordning på sömnen, vilket jag förstår, men det är svårt i praktiken att veta när sömnmedicin gör mer nytta än skada. För ofta reder det upp sig själv. När det inte gör det går det åt skogen. Äh.

Ska till Syster C på måndag, vi ses var tredje vecka nu. Kanske har hon något att komma med. Eller inte.

(Det som stör mig, förutom allmän obekvämlighet, är de vassa tankar som kikar ut ur mörka hål. Jag ska inte, men jag blir matt av att parera attackerna.)

6 kommentarer:

 1. Jag såg också den, eller jag har sett den innan, och jag tycker den dokumentären om honom är riktigt bra. Nu älskar jag dokumentärer överlag... men, jag gillade den.

  Ja, det är surt. Riktigt jävla surt, för jag är så trött på att leva på... ingenting.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, dokumentärer är trevligt.

   Hoppas det reder upp sig för dig.

   Radera
 2. Jag kommer ihåg att de där bandspelarna fullkomligt käkade batterier, för jag hade ingen adapter då. Men så hade vi en rullbandspelare där man spelade in tio i topp. Håller med dig om att man lyssnade så mycket mer på musik då. Du gör det som bra som kämpar mot de där vassa tankarna. Kram på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag försöker. Jag hade nätsladd till min första spelare, oj oj oj så ruinerad man hade blivit på batterier annars!

   Kram!

   Radera
 3. Nu har mina vassa tankar kommit tillbaka. Knasiga impulser och tankerusningar som är svåra att stå ut med. Hmm. PMS eller utsättningen av Abilifyn?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är ettriga små lymlar de där. Det lär inte underlätta om man har jobbig PMS som du har, där är jag besparad. Men jag hoppas det går över för dig snart.

   Radera