måndag 5 augusti 2013

Saltvatten

Sover lite halvtaskigt, det är så varmt. På dagen får det gärna vara 30 grader men på natten vill jag ha det kylskåpskallt!

Vi kom iväg till den pyttelilla klippstranden och badade igår, jätteskönt, det är så fridfullt där fast igår var det förstås rätt mycket folk ändå i det fina vädret. Bara att sitta i solen och höra tärnorna skräna. Mannen ser rolig ut, han kan ligga och flyta som en kork medan jag viftar febrilt med armar och ben. Jag är inget riktigt vattendjur. Men hinner vi åka tillbaka något innan värmen tar slut så ska jag ta med cyklopögat.

Idag är det dags att träffa Syster C igen. Den här månaden har på ett sätt gått fort, på ett sätt känns det som evigheter sen. Nåja, det känns skönt att kunna säga att det inte har varit någon kris. Småångest och sånt vanligt, men hanterbart.

Ja, nu får jag väl vänta på friidrotts-VM som börjar nästa helg (om det blir något, halva startfältet är ju avstängda för doping och resten är skadade...) Jag tycker om monotonin, bara då och då avbruten av action. Allt är ju inte 100 m, det är försök på damernas slägga också. Det passar min hjärna.

8 kommentarer:

 1. Ja, det hoppas jag också. Och ja, visst har det varit tufft utan medicinerna, men just nu känns det som att det är värt det. Just nu är det extra tufft bara, för all min vid behovs och sömnpiller är slut, och får inte hämta ut på ett par dagar. Så det är väldigt rörigt i huvudet just nu.

  9 månader är ju fantastiskt, och jag är glad över min en och en halv månad. Jag tror inte heller att jag kommer bli fri från impulser, men just nu kan man inte göra annat än att försöka. Keep up the good work!

  Jag badade för första gången på flera, flera, flera år i år faktiskt, bara för någon vecka sedan. Tog med hundarna och tog ett dopp.. Dom uppskattade det inte lika mycket som jag dock tror jag, heh. Hoppas ni kommer iväg igen, det är ju faktiskt rätt skönt ändå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kämpa på, det kommer att ljusna, det tror jag absolut!

   Roligt att du kom iväg och badade, även om man inte gör det vareviga dag så är det kul när man kan känna sig fri att göra det om man känner för det :)

   Radera
 2. Jag tillhör precis som din man de där som kan ligga och flyta som en kork. Härligt. Håller med om att de flesta verkar vara dopade???? så tråkigt. Hoppas att du får en höst som oxå känns okej precis som Juli månad. Hej svejs på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du är ju en badtant, klart du flyter! ;)
   Jag har förhoppningar på hösten, nu vet jag ju om att runt oktober är det känsligt så jag kan vara lite extra vaksam. Man lär så länge man lever.
   Kram!

   Radera
 3. Åh. Det påminner mig om uppföljning med läkare på måndag.
  Och. Jag flyter också som en kork. Mest hela tiden.
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar härligt att kunna flyta som en kork. I alla bemärkelser. Lycka till med läkarbesöket.

   Kram!

   Radera
 4. Eftersom du är en norrlänning och kan det där med surströmming så tänkte jag passa på och fråga vart man helst bör slänga en oöppnad burk med surströmming som är på väg att sprängas?? =) =) =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alt. a) öppna burken, hälla ur surströmmingen i påsen för komposterbart, diska burken och lämna den i metallförpackningar, lämna strömmingspåsen i det andra soprummet tvärs över bostadsområdet så jag slipper känna stanken

   Alt. b) märka burken med "farligt avfall", åka till närmaste bemannade återvinningscentral och låta någon i personalen ta hand om problemet

   Alt. c) gräva ner burken till glädje för en framtida arkeolog

   Alt. d) bjuda någon jobbig människa på surströmmingsskiva

   Alt. e går bort (att äta upp surströmmingen själv)

   :)

   Radera