torsdag 1 augusti 2013

Koncentrationsbefriad

Försökte se en gammal film igår kväll. Kände mig ändå mer och mer orolig i kroppen, tänkte vara proaktiv och tog en nitra till min varma koppen. Somnade ifrån de sista tio minuterna av filmen (amerikansk monster-i-havsdjupet-film, hur kan det ha gått? ;)) Upp steg solen vid fem och jag med den, rastlös och splittrad. Inte uppåt (bekännelse: jag saknar uppåt. Jag saknar t.o.m. att vara köpgalen, det är ändå en sorts drivkraft, nu går jag in på shoppingsajter och rycker på axlarna.)

Vet inte riktigt vad jag ska göra av dagen. Lusten till socialt umgänge är iallafall noll. Fast Mannen kan jag alltid vara med, han går mig inte på nerverna. Tyvärr vaknar han inte än på ett tag. Ta tag. Det är det jag borde göra, fixa lite här hemma. Svårt att koncentrera mig. Får väl börja med disken, suck.

4 kommentarer:

 1. Att ta itu med disken är ju alltid en början. Hoppas att ni hittade på nåt kul resten av dan då din man vaknade. Ha det så bra du bara orkar och kan. Kramen på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte gjort något speciellt men iallfall fått undan lite hushållssysslor. Nu ska jag dra ut Mannen på promenad!

   Kram!

   Radera
 2. Hej igen min vän!
  Kan du tänka dig här sitter jag inne medan solen fullkomligt gassar medan jag läser igen allt jag missat på din blogg. Vilken härligt helg med barnen du haft. Jag ska äntligen få träffa min minste av sönerna om 14 dagar. Vi har inte sets sedan den 12 februari. Men den 18 aug drar vi till Australien.
  Ska snart smyga mig ut ur lägenhetens trygga värd för att ta mig en runda, inte för att det finns så mycket frisk luft i stan men jag har i alla fall varit ute :-) Drar ner kepsen så att ingen ser mig. Syns jag inte, finns jag inte...

  Ha det gott!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. *fniss* Hoppas din hemliga smygrunda gick bra. Det måste kännas långt bort till din son, så bra att ni ska resa iväg snart. Hoppas du har kryat på dig till dess.

   Kram!

   Radera