fredag 30 augusti 2013

Insektsmassaker

Ja usch, lite tradig vecka, även om det var kul med frisören. Igår hade vi sista bipolärträffen med en allmän utvärdering och diskussion. Jag var lite för trött för att verkligen bry mig, även om jag öppnade käften en del för det gör jag ju alltid. När jag kom hem kändes det som att jag skulle somna ståendes, men i praktiken gick det sämre, tror hon var över ett innan jag faktiskt slocknade. Fyra tändes jag igen, klarvaken och på lysande humör. Så skönt att känna en kropp utan ångest.

Återstår att använda dagen. Det har mest blivit WF och slösurfande hittills, plus att jag var glad och trevlig mot en telefonförsäljare (även om jag inte köpte någon ny mobil för jag vill vänta och se vad som kommer i höst). Tvättstugan var ledig först imorgon för lakanstvätt, men jag har iallafall diskat spisfläktens filter, urrk, och oavsiktligt dränkt fyra harkrankar i processen. Dividerar med mig själv om jag ska ut och köpa något riktigt dyrt eller om det är helt jävla korkat. Kanske ska följa den gyllene regeln "sov på saken"... om jag nu somnar.

Tappar tråden... men jag har väl inget direkt akut att framföra.

6 kommentarer:

 1. Känner du att du har haft nytta av bipolärgruppen?

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I viss grad. Jag lärde mig inte så mycket mer faktamässigt än vad jag redan kunde, fast på ett sätt var det bekräftande att se att jag har mer koll än jag tror. Att träffa andra med diagnosen var kul, de var schyssta, men inget unikt - jag har ju träffat folk när jag varit inlagd och via nätet i åratal. Absolut positivt var dock de tre personer som höll i det (sjuksköterska, kurator, läkare) för de var ovanligt prestigelösa och lyssnande. Vi fick gott om plats att framföra åsikter om vården, vilket samlades i ett dokument som ska skickas vidare uppåt. Inte för att jag är så naiv att jag tror att det gör så stor skillnad, men det måste ändå göras.

   Kram!

   Radera
 2. Harkrankar är ändå inte särskilt meningsfulla ändå. Flyg försiktigt, och sov på saken. Ja det där med shoppingen.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försöker hålla ena foten kvar på jorden. Och shoppingen löste sig själv, föremålet för min åtrå passade inte. ;) Nä, nu ska här gräddas pannkakor!

   Kram!

   Radera
 3. Fin blogg! Du få ha en trevlig helg! Har du lust får du gärna titta in hos mig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Natacha! Tack, ha det så bra du kan också. Ska kika in hos dig.

   Radera