tisdag 23 mars 2010

Gryning

Så skönt så skönt att gatusorlet och skräckfilmerna lämnar huvudet och låter stilla ljus komma in. Min zombiespruta hade snabb effekt och jag känner mig inte ens särskilt avtrubbad, bara lite sömnig. Kanske kan åka hem med Mannen ikväll en stund och betala räkningarna (och kramas).

4 kommentarer:

  1. Det var riktigt goda nyheter. Jag blir lättad av att höra det. Du är så bra, Nina, det är så grymt bra att du låter lägga in dig när det blir såhär och att du tar emot medicinen. Det är inte lätt att föra en kamp mot en bångstyrig hjärna eller kropp, men jag tycker det verkar som att du allt oftare går segrande ur kampen.

    SvaraRadera
  2. Hej, hoppas att det det lugnat sig i skallen (om jag nu får uttrycka mig så ;-) man blir ju lite avtrubbad vad gäller uttryck som beskriver ens tillstånd) Jag läste att du haft det lite körigt ett tag. Lite positiv kraft från U-a kommer i din riktning nu :-). Ha det finfint.

    SvaraRadera
  3. Rebecca - tack för ditt fantastiska stöd, om du visste hur mycket bara en liten kommentar kan betyda när man sitter mitt i smeten.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Kokuzo - japp, nu är det lugnare, det som skuttar runt härinne är mer vårfjärilar och kaninungar än vampyrflockar, tack och lov. U-a, där gick jag i gymnasiet once upon a time...
    Tack!

    SvaraRadera