onsdag 5 februari 2014

Återsyn

Kom iväg till läkarsamtalet. Ja det var ju inte så svårt för jag vaknade runt 6 och skulle vara där 10. Har fått Dr C nu, hade honom ett tag för två år sedan. Jag gillar honom, han är snäll och trevlig men seriös och verkar ha koll. Stackarn hade fått skumma igenom min journal sedan sist, och sa "här har det hänt mycket" och det gör det ju alltid... Han verkar iallafall bestämd i att försöka få ordning på medikamenten. Om mina blodprover som jag tog idag visar att min lever är tillräckligt levande så ska jag börja fasa in Ergenyl, den sägs ju av många vara bäst om man snabbsvänger. Och så sluta så mycket som möjligt med det övriga jag har, lite i taget. Min lilla farhåga är att hela det projektet inte blir klart under den tid han är här, han är hyrläkare. Maj, hörde jag någon säga. Varje gång man får en ny läkare vill de ju medicinera en efter eget huvud.

Och just nu är jag inte så sugen på mediciner över huvud taget. 

Han sa direkt att jag såg speedad ut idag. På något sätt är sånt irriterande, jag vill inte att det alltid ska synas hur jag mår. :/ Fast helt jättemanisk är jag ju inte alls. Har bara många tanketrådar i huvudet. Tanke-streck.

Mejlat lite kortfattat med en person som dels har liknande åsikter som jag, dels inte alls har det. Sånt kan vara riktigt roligt.

6 kommentarer:

 1. Jag skall till doktorn i morgon och prata medicin, övervikt och framtidsutsikter.
  Tack för att jag får vara din vän ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra, hoppas du får någon hjälp..
   Tack för att jag får vara vän till dig ♥

   Radera
 2. Hoppas du får ordning på medicinerna under tiden läkaren är kvar. Det blir nog, som du skriver själv, minst trassel så.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag hoppas det också.

   Kram!

   Radera
 3. Önskar att jag haft en magisk medicin som kunnat göra det bäst för dig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack snälla du, jag känner dina vänliga tankar ända hit.

   Kram!

   Radera