söndag 21 april 2013

Samlingsregering

Nu i eftermiddag känns det faktiskt en liten aning svajigt och jag är inte direkt på humör att åka till min mamma på tisdag, att åka tåg en hel dag. Och först packa, bestämma vilka kläder och saker jag behöver, inte glömma mobilladdare och mediciner - helt enkelt alldeles för mycket tankearbete. Jaja, jag ska inte vara mer korkad än nödvändigt, jag har packlistor från tidigare resor att gå efter.

Mannen har åkt till ett naturområde för att fota lite. Jag orkade bara inte följa med, inte efter att ha handlat mat först. Sov en stund mitt på dagen. I förmiddags röjde jag garderoberna, men inget tokryck, det var bara helt nödvändigt för en klädstång hade säckat. Nu följer nästa steg, att förpassa överblivna saker till klädåtervinningen. Suck, det får bli en annan dag... Men ordentlig middag ska jag laga. Det känns som om jag helst inte ska släppa efter för mycket utan hålla mig lite aktiv så jag inte säckar ihop.

4 kommentarer:

 1. Hej
  Förstår precis den där känslan att man inte orkar åka nånstans fast man har både bokat och bestämt. Jag får ofta ångest och blir helt oförmögen att kunna vare sig packa eller ens göra en packlista. Väntar alltid in det sista och tokstressar på natten innan det är dags att åka. Vet inte hur många ggr som jag har bokat av i sista stund.
  Hoppas att allt går bra och att mannen din hjälper dig, vilket jag redan tror att han gör.

  Önskar dig en trevlig söndag kväll

  / Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jobbigt för dig att bli stressad på det sättet. Känner med dig. Jag har iallafall tagit itu med det hela nu och plockat fram packlistan. SKA ha packat färdigt i eftermiddag - ingen sistaminutengrej imorgon bitti! Måste iväg - träffar bara min mamma en-två gånger om året. Det blir nog bra. Mannen hejar på. :)

   Tack, hoppas din måndag går bra.

   Radera
 2. Du har iallafall gjort lite nytta idag. Hoppas att resan blir bra även om det känns lite jobbigt nu. Ha nu en bra avslutning på helgen. Kram på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror resan blir okej, vill ju ändå träffa min mamma, det blir inte så ofta tyvärr.

   Kram!

   Radera