söndag 21 april 2013

Färgfast

Drog ner på stan igår vid lunch för att hämta ut tågbiljetter. Ska på Norrlandsodyssé nästa vecka (hälsa på min gamla mamma). Sedan snubblade jag ner i ett svart hål eller vad det var. Traskade mellan affärerna, inte för att jag skulle handla något, men jag fastnade bland färgerna. Köpte inget dock för jag kunde inte fatta något beslut, kunde inte ens bestämma mig för att åka hem, det kändes som om jag krafsade på släta väggar tills klorna slipats ner. Efter okänd tidsrymd märkte jag att jag var hungrig, det slungade mig ur spiralen. Jag köpte en glass i kiosken vid busshållplatsen.

Det susar fortfarande i huvudet av och till, av trötthet. Jag mår inte alls dåligt, nej då, är lite luggsliten bara av att ha träffat mycket folk på kort tid.

4 kommentarer:

 1. Haha om du nu under din utflykt till Norrland får syn på en ganska lång kille som kutar genom 1 meter med snö i en svart fleecetröja med en motorsåg i handen och fäller trä så är det nog jag =)

  Ha en fin dag =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ska hålla utkik efter dig! Man vet aldrig när man behöver lite ved (eller jo, det gör jag aldrig för jag bor i lägenhet, men ändå ;))

   Ha en fin dag själv!

   Radera
  2. haha grejen är att sannolikheten för att du får sig mig är ganska stor om du nu sitter på högra sidan av tåget då jag arbetar just nu längst järnväggen =) =) Imorgon är det dock sista dagen jag gör det.. haha jag kan ju vinka åt varje norrlandståg som kommer =)

   Radera
  3. Oj då, fast jag åker inte förrän på tisdag tyvärr - och inte längre upp än till Hälsingland. Men vinka du åt tågen så blir folk glada :)

   Radera