tisdag 9 april 2013

Handarbete

Ve och fasa, när id-kortet skulle hämtas ut måste man skriva sin namnteckning igen på baksidan "likadant som du skrev på framsidan". Fick snabbförklara mina darriga händer. Men det blev relativt likt så det dög.

Efter att ha mumsat på lite frusen frukt framför tv:n känner jag redan nu vid åtta att sängen lockar. Imorgon är en ny dag.

14 kommentarer:

 1. Hmmm.... frusen frukt??? Ja i morrn är en ny dag och jag hoppas att solen fortsätter att kämpa på så snön försvinner. Nu får jag väl säga natti, natti till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frusen frukt i bitar är min favoritersättning för godis och glass. Finns blandningar av frukt och bär i frysdisken, Ica har en bra.

   Jag får svara med att säga godmorgon till dig!

   Radera
 2. Ha! Där ser du. Det löste sig!
  Men menar du att du äter frusna bär!?
  Sådär undrar bara
  :)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min favvoblandning innehåller hallon, mango, ananas, melon och vindruvor. Även när de är frusna är de inte stenhårda och man kan ju tina dem lite om det knastrar för mycket mellan tänderna :)

   Kram!

   Radera
 3. Dum fråga men blev du så nervös så att händerna darrade??

  Ha en bra dag =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nej fullt så rädd är jag inte för polisen. Det är en av mina mediciner som gör mig darrhänt. För det mesta spelar det ingen roll så jag bryr mig inte, men vid vissa tillfällen märks det ju av...

   Ha en bra dag - eller kväll - själv!

   Radera
  2. Oh ok =) Kanske lite fräckt att jag frågar men tar du den där medicinen som får dina fingrar att skaka mot biverkningarna av SNRI-mediciner- om du nu tar såna??

   ha det fint! =)

   Radera
  3. Fråga på bara :) Nej, min skak-medicin är litium, det är en vanlig biverkning. SNRI passar mig inte alls. Jag har gnagt mig igenom halva FASS, men dagens saliga blandning av litium, abilify, seroquel och voxra verkar fungera, ta i trä. Utan mediciner blir det snurr, har testats noga, och med fel mediciner blir det ännu mer snurr, fy tusan. Så nu håller jag tummar och tår för att bara få ha det lite lugnt, åtminstone ett tag...

   Radera
  4. Min mor fick litium sprutor när jag var väldigt liten, fick veta för ungefär 1 år sedan att det var akut... Hon är dock inte bipolär utan har snarare kronisk depression som ligger på hennes mors sida- alla i familjen har det... På min farfars sida verkar alla liga i autistisk spektrum- tvångstankar, paranoia osv... Jag är en liten blandning av allt detdär... =/ =) =)

   Radera
  5. Grattis ;) Nej, det kan vara tungt att bära sitt arv...

   Radera
 4. Tur att det gick att få till det hela på ett likvärdigt sätt :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ett id-kort behöver jag ju faktiskt - jag som inte har körkort.

   Kram!

   Radera