fredag 19 april 2013

Gruppkänsla

Det blev ungefär samma stuk på denna natt, vaknade mitt i och hade fullt sjå att valla mig själv tillbaka till sängen. Men jag kunde somna om så det är väl acceptabelt.

Gruppen är ganska intressant, framför allt gruppdiskussionerna. Usch så tufft folk har det. Jag känner mig på ett sätt lyckligt lottad för jag går ju åtminstone inte och är konstant deprimerad två år i sträck. Och så har jag Mannens stabila stöd.

Sedan åkte Mannen blank röd sportbil igår. Det såg rätt kul ut, tyvärr har jag ju aldrig tagit körkort.

Jahaja, nu passar det tröttheten att dyka upp, nu när jag snart ska iväg och träffa en god vän. Kanske kan vila en kvart...

10 kommentarer:

 1. God morgon.
  Gruppkämsla är en bra känsla tycker jag. Det blir som lite gemenskap. Även om alla har sina egna historier, tankar och känslor. Men nånstans så känner man igen sig själv. Jag själv kan säga att jag saknar en sån grupp här i denna lilla småstad jag bor.
  Jag saknar att inte ha nån att dela tankar, känslor och erfarenheter med.
  Som tur är så finns ju alla dessa underbara bloggar att läsa.

  Önskar dig en bra dag.

  Kram och lev väl
  Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker om att höra folks upplevelser, jag lär mig på det, även av dem som inte alls är desamma som mina. Den stad jag bor i är ganska liten, så jag är glad över att de tagit detta initiativ, har inte tidigare fått något erbjudande om något liknande på de fjorton år jag tillhört denna mottagning... Tur att nätet finns.

   Ha en trevlig helg

   Kram!

   Radera
 2. Jag ska förhoppningsvis komma med i en grupp för personer med ADHD/ADD så jag hoppas uppleva just den där känslan av att man kan dela tankar som andra "vanligt dödliga" inte riktigt kan förstå. Kanske blir det en bippogrupp någon gång men just nu verkar jag stabil på den fronten så jag passar på att ger mig i kast med det som är lite mer påtagligt just nu och kanske också lite mer lätthanterligt. Bipolariteten gör ju ofta som den själv vill även om min just för tillfället lever i harmoni med litiumet :) Hoppas att du får en fin dag, kram Milla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter klokt att fokusera på det du behöver just nu, man kan inte tackla alla problem samtidigt. Hoppas du kommer med och att det blir en bra grupp. Men det är skönt att höra att litiumet verkar.

   En fin helg önskar jag dig.
   Kram!

   Radera
 3. Ja jag är ju inte mkt för grupper jag. Nä. Jag fixar inte sånt. Men bra om det ger dig nåt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så olika, och det är bra om man lyssnar på sig själv och inte tvingar sig till något som inte passar en. Jag är rätt social tror jag, särskilt när jag inte behöver begränsa mig till att prata om väder och vind utan får ta upp viktiga saker.

   Radera
 4. Intressant med gruppen, ska bli kul att höra hur det utvecklar sig.
  Jag har också en man som är ett stabilt stöd. Vet inte hur jag hade klarat mig utan honom.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skönt att du har någon att lita på. Det botar inte allt men det gör problemen lättare att bära.

   Kram!

   Radera
 5. Att ha någon betyder så mycket!!!
  Det har jag med:)

  SvaraRadera