söndag 14 april 2013

Eländesfritt

Trots att jag bara gjorde en miniresa på två dagar så blev jag knockad efteråt, har sovit och sovit sedan jag kom hem. Men det gör inget, det var värt lite anspänning för att få träffa ungarna och förstås kattungarna. :) Vi har druckit (små mängder) rödvin och pratat politik och djur, spelat Magic och Drakborgen. Måste tvätta kläderna imorgon, de jag hade med mig, flera långhåriga katters fällda vinterpäls sätter sina spår på svart. ;)

Det var premiär för vårjackan idag. Äntligen kändes vindarna inte isiga.

Rätt ofta blir jag svajig i humöret så här års, men det är kav lugnt just nu. Satsar på att gå ett helt år utan inläggningar. Det är ju inget man bara kan bestämma så där, saker kan inträffa, men det är en trevlig målsättning.

6 kommentarer:

 1. Vad fint att helgen varit bra, och hoppas du får ett helt år utan inläggningar!

  Jag har läst en massa av ordminnen (är framme vid 2006 nu), och är helt fast. Jag känner igen mig trots att det egentligen inte finns så mycket som är likt mitt liv. Jag vet inte, men jag kan inte sluta läsa. Och jag är så himla glad att du lever!

  Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, jag blir alltid så förvånad när någon läser... Tack! Det var tunga år, och att jag skulle överleva var ingen självklarhet. Inte för att jag har några garantier nu heller men det känns som om jag har en mycket bättre position nu, och jag är otroligt tacksam!

   Kram!

   Radera
 2. Åh, återigen - kattungar. Fan att jag är allergisk :P

  Låter som miniresan ändå var lyckad, kul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allergier suger. Men miniresan var kul :)

   Radera
 3. Härligt med en lyckad resa.
  Bra målsättning :-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bra resa. Tack, jag ska försöka!

   Kram!

   Radera