onsdag 7 maj 2014

Värdering

Lite småinslag av paranoia i morse under trippen till Vampyrcentralen. Sömnbrist antagligen. Tog Stesolid när jag kom hem och slocknade någon timme. Har lullat runt lite avstängd resten av dagen, tankarna saktar ner lite och jag hittar inte på något bus. När jag var nere på stan ringde Dr C med den goda nyheten att valproatvärdet äntligen ligger bra och sköldkörtelvärdena är på väg att normaliseras. Även om jag är ur slag för tillfället så ska vi inte krångla mer med medicinerna just nu utan låta allt sätta sig, om jag inte blir akut jättedålig. Min magkänsla är att det värsta snart kommer att gå över.

Fixade t.o.m. att hänga med och handla fyra kassar på Willys. Stötte på en gammal brukare som Mannen jobbat hos, hon blir så glad när han dyker upp, gullig tjej. Får väl slänga in lite potatis och lax i ugnen nu snart. Hoppas det inte är något jättespännande på tv ikväll för jag kommer nog inte orka intressera mig.


6 kommentarer:

 1. Lax och potatis låter väldigt gott! Hoppas det smakade! Så skönt att du slipper hålla på med dina mediciner mera nu. Hoppas att du får sova så gott när det blir så dags.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klassikern med pesto och fetaost, serverad med grön sparris och smaksatt creme fraiche :) Har sovit någorlunda och försöker komma ihåg att sånt här faktiskt alltid går över till slut.

   Kram!

   Radera
 2. Skönt och duktigt att du orkade med att åka och handla. Bra gjort!

  Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina uppmuntrande ord!

   Kram!

   Radera
 3. Din radiotystnad är alltid lite läskig. Även om du absolut inte har nånredovisningsskyldighet inför nån här.
  Hoppas du kurerar dig. Och att du snart är tillbaka.
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för omtanken snällaste gullhöna. Nej, ingen redovisningsskyldighet men jag vet ju själv hur tankarna går när någon bara tystnar. Har varit deppig på det apatiska sättet, "äsch jag kan lika gärna äta i sängen". Idag är jag deppig på flipperkulasättet. Men jag har sagt ifrån att jag inte behöver någon intervention i dagsläget, jag väntar ut detta.

   Radera