fredag 16 maj 2014

Småförsök

Kände ett energipåslag igår, även om jag inte kände mig odeprimerad, så jag hörde av mig till en vän och gick till henne för en fika i solen. Mannen hämtade mig därifrån med bilen så vi kunde åka och handla mat, men det var lite mycket för min skalle faktiskt. Jag fick den där "nu kastar jag mig på golvet och sparkar och skriker"-impulsen, fast tack och lov har jag lite mer självkontroll än så. Väl hemma började jag med mat, en jätteenkel rätt (kycklingfilé, herrgårdsgrönsaker, smaksatt creme fraiche samt fetaost) men snälle Mannen tog över och gjorde den färdig.

Idag har jag kört ett litet bloggrace och lyssnat på flygplanen som kört fram och tillbaka precis ovanför vårt bostadsområde i säkert en halvtimme. Mannen ska till närmsta staden i eftermiddag och jag grunnar över om jag ska åka med, och i så fall varför. Trots min status som fullfjädrad shopaholic känner jag inte alls för att gå i affärer, och för hjärntrött för något kulturellt. Ja vi får se.

8 kommentarer:

 1. Skönt med positiv energi och härligt med fika i solen.
  Hoppas att du får en bra helg nu och att du känner att livet känns bra.
  Kram till dig från mig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina goda tankar Wiilow!

   Kram!

   Radera
 2. Fika i solen det är verkligen min grej, jag gillar kyckling också för den delen men valet är lätt mellan fika och mat :-)
  Önskar dig en underbar söndag!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig är transitionen från sockerråtta till proteinfreak verkligen en skum upplevelse! Speciellt när det inte är självvalt.

   Kram!

   Radera
 3. Positiv energi är alltid välbehövligt.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag hoppas att du får lite sånt också.

   Kram!

   Radera
 4. Vad skönt att du har en sån fin man som hjälper dig när du behöver. Kram och hoppas allt går bra. <3
  Maarielle.

  SvaraRadera
 5. Min man är verkligen guld! Det är inte så att jag styr och ställer, utan vi samarbetar och försöker hjälpa varandra.

  Kram!

  SvaraRadera