torsdag 22 maj 2014

Framtidsutsikter

Var dag är en ny dag, även om det är vardag.

Kände mig kanske inte direkt energisk igår, men på bättre humör. Stack till en vän på långfika i hennes trädgård, alla vet redan att det är varmt nu så det ska jag undvika att nämna. Mannen hämtade mig till slut och körde mig till apoteket Apoteket, jag hade passat på att beställa det som gick innan högkostnadsperioden tar slut, närig som man är (fast det var inte så jättemycket). Sedan rullade kvällen på utan något speciellt, tv på längden och tvären. Pratade med min äldsta, de är upptagna ungarna så det blir inget Göteborg förrän efter midsommar, men det är okej, jag är ändå glad att de verkar ha ett roligt liv. Ja, och så var det ytterligare en film och plötsligt var klockan två.

Kort natt = ett glatt humör. Inte riktigt uppe i varv men milt upprymd och pratsam/skrivsam. Mannen och jag gjorde Aftonbladets valkompass och fick mycket likartat resultat. Äldste sonen gjorde den också och fick samma typ av resultat, så nu behöver vi inte oroa oss för politiska terrorattentat inom familjen! ;) Allvarligt talat så är det rätt behagligt ändå att befinna sig inom samma sfär av värderingar, inte för att det är fel med lite debatt men det är skönt att inte alltid bli ifrågasatt av dem som står en närmast.

Yngste sonen berättade just att de får kattungar om sådär två veckor, kanske finns det ullbollar att hälsa på lagom tills jag åker upp, yay! Det är ragdoll-katter, kan inte bli mycket sötare.

Mannen är ute och övningskör med en av sina söner. Även om det är hockeykväll så känner jag nog ändå mer för min vanliga torsdagsunderhållning på TV11 - *viskar* och jag tror ändå att Sverige åker ut.

4 kommentarer:

 1. Oh...Ragdoll katter är ju bara för härliga. Min bror har två stycken. Så bra att du nu vet hur du ska rösta om du inte redan gjort det. Inte lätt detta med politik.
  Nu ska jag kolla på hockeyn så här kommer kvällskramen redan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så mysigt att din bror har två sådana katter :) Jag hade visst fel, Sverige åkte inte ut, fast det gick förstås sämre nästa match... semifinal är ändå rätt bra tycker jag.

   Kram!

   Radera
 2. Jag har också gjort valkompasen och resultatet blev ju en ungefär som jag hade tänkt mig. Jag har redan röstat så har jag det gjort för på söndag ska jag göra annat.
  Kattungar är ju bara för underbara, min jobbarkompis har raggisar som är 8 veckor så om några veckor så ska de flytta hemifrån. Jag hoppas att jag någon gång framöver kan skaffa katt igen för jag älskar katter.
  Hoppas du får en bra natt!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vad man än tänker om politiken så tycker jag det är roligt att så pass många verkar gå och rösta denna gång.
   Skulle gärna haft katt! Tyvärr är Mannen ärke-allergisk, så jag får passa på att klappa när jag är hos sonen.

   Kram!

   Radera