onsdag 24 juni 2009

Galenskapsbroms

Det värsta huvudsnurret har ebbat ut. Kanske relaterat till att jag har sovit hela natten, efter några upp-och-stöka-omkring-mitt-i-natten-nätter. Mannen sa med menande röst något i stil med "de jobbiga perioderna brukar väl alltid hänga ihop med att inte sova, kanske man bör se det som en indikator?" Så det fick snällt bli lite Propavan.

Jag har fått smak på chorizo, av den skivade sorten. Äter det som godis. Inte så nyttigt antagligen. Verkar som om kroppen vill ha salta saker just nu.

Oroar mig för min ena son, men det är inget jag kan skriva om här. Det är iallafall jobbigt ibland som mamma när man bor långt ifrån, även när barnen är vuxna...

6 kommentarer:

 1. Chrorizo är kanonmat, men då får du skippa kolhydraterna *kram*

  SvaraRadera
 2. Jag äter det åtminstone utan bröd... Fast kolhydratfri skulle jag inte lyckas vara... mmmm, färskpotatis...

  SvaraRadera
 3. Om man inte sover bra så brukar det inte bli så bra enligt erfarenhet......Ät en massa korv, njut och försök på nåt vis att falla i djupsömn nattetid....
  kram /Sofie

  SvaraRadera
 4. Läst, kramar om.
  Du har en award att hämta i min blogg :)

  kramiz

  SvaraRadera
 5. Låter som mina nätter fast utan korven då ;)

  SvaraRadera
 6. När sömnen bråkar så bråkar det mesta i livet.
  Nu har jag tagit ett drastiskt beslut idag att göra saker även på nätterna, sånt som att städa, plocka osv. för jag är så trött på dagarna. Och oftare pigg på nätterna.Jag känner mig ganska knäpp idag, allting känns rörigt.
  Kram

  SvaraRadera