onsdag 28 januari 2015

Magi

Med ett ganska stort mått av tröghet (jag har faktiskt inget som helst minne av vad jag gjorde på förmiddagen även om jag gick upp vid 9) lyckades jag även väcka Mannen, vi hade båda ärenden till Vampyrcentralen. Jag är väldigt glad över att vara lättstucken i båda armarna.

Dagens blodsugande var leverprover, eftersom ett av värdena blivit lite sämre sedan jag började med Ergenyl (som är ett erkänt tungt preparat för levern och jag tar en hyfsat hög dos). Jag har faktiskt anpassat mig lite och druckit ännu mindre alkohol de senaste månaderna, för att kanske underlätta. Men igår for djävulen i mig och jag tänkte att nu när jag lämnat provet kan jag dela en flaska bubbel med Mannen. Vi köpte gott bröd också, men när jag kom in på Ica kändes det som att gå in i en vägg (den berömda väggen?) Det är en ganska trång butik som kryllar av rollatorer och folk som står i gångarna och pratar. Tack och lov var vi ganska snart klara. På vägen hem undrade Mannen om vi inte skulle stanna vid blomsteraffären - han är ju en hejare på att köpa blommor till mig. :) Först sa jag nej, för jag var fortfarande helt slut, men sedan tänkte jag att det är ju ändå väldigt trevligt så det blev så. Skönt nog mådde jag genast lite bättre när jag kom in i butiken, bara av doften och allt det vackra och inga människor som kryllade runt.

Mannen har för övrigt ett par magiska förmågor. ;) Han kan starta krånglande bilar och elektroniska apparater med handpåläggning. (Jo, självklart är det slumpen, men det ser väldigt coolt ut.) Dessutom är han fantastisk på att hitta p-platser. Igår skedde det både vid sjukhuset, i centrum och vid blomsteraffären att precis när vi kom så körde bilen på den bäst placerade platsen ut. (Det finns ett väldigt roligt insiderskämt om det här med parkeringen men känner inte att jag kan dra det här.)

Väntar med mycket stor spänning på att bli farmor - det ska bli vilken dag som helst nu. :D

10 kommentarer:

 1. ååh, vad fantastiskt att du ska bli farmor! Bebisar <3 <3

  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Det är verkligen spännande, och känns tryggt att veta att bebisen inte kunde få bättre föräldrar - och det säger jag inte bara för att min son är pappan utan för att de verkligen är kärleksfulla, kloka, roliga människor som ser ett barn som mycket mer än ett "tillbehör". <3

   Kram!

   Radera
 2. Tror minsann våra Ica:n är släkt med varandra;).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man ska väl bara en gång för alla inse att man inte tillhör målgruppen...

   Radera
 3. Låter så härligt att bli farmor! grattis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det känns både overkligt och riktigt jordnära...

   Radera
 4. Vad spännande att det snart är dags, det är 13 år sedan jag blev farmor för första gången. En väldigt trevlig och roande titel :-)
  Jag ska gå upp på torget idag och köpa rosor. Sedan jag flyttade till stan så är jag ofta där uppe och handlar. Killen som står där har alltid så fina blommor.
  Nu blir jag lite nyfiken insiderskämtet, du måste berätta :-)

  Tack för dina alltid så kloka ord hos mig.

  Önskar dig en bra dag!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mannen har ju redan tre underbara småpratar, så jag har längtat, samtidigt är det rätt skönt att det inte blir barnbarn förrän man ser att ens barn är redo och mogna för det.

   Jag blir verkligen glad av blommor :) Nu har mina tulpaner öppnat sig och börjat slingra sig, det finaste stadiet. Kul med torghandel!

   Insiderskämt kan tyvärr inte skrivas här för det finns världar jag inte vill blanda när Google existerar...

   Ha det bra själv, inte minst i kväll :)

   Kram!

   Radera
 5. Hoppas att allt går snabbt och smidigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det finns saker i livet där man inte har någon kontroll alls, det är bara att hålla i hatten och hoppas på det bästa!

   Radera