onsdag 14 januari 2015

Permafrost

Utflykt i världen, hjälpte en vän plocka ner julgranen. Stackars Mannen som jag trodde var gott och väl på bättringsvägen från förkylningen fick plötsligen frossa och kräktes imorse. Jag har inte känt det minsta. Jaja, det visar sig.

Befinner mig i det förstelnade tillståndet där jag borde gå och gräva i frysen efter något ätbart men inte riktigt kommer till skott. Kanske är jag bara så där trött i huvudet för att jag har umgåtts med någon och skulle behöva sova en stund, så kan jag gå upp och titta på Game of Thrones senare.

8 kommentarer:

 1. ja ja det visar sig. Bara att köpa läget.
  Hoppas du får hålla dig fri från eländet så du kan pyssla om honom och se på din serie.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är rätt sällan sjuk (utom i huvudet då), knappt ens förkylningar, så jag ska sannerligen inte gnälla!

   Radera
 2. Du borde läsa böckerna istället... 3.e och 5.e boken var mina favoriter. 1.a var det inget speciellt med, 2.a var rätt så bra och den 4.e boken fick jag kämpa mig igenom =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ack om jag det kunde :/ De är rätt rejäla, och jag klarar i princip inget tjockare än en tidning nuförtiden. Har hur många böcker som helst liggandes som jag givit upp efter ett kapitel. Måste ofta läsa om samma rad flera gånger, och tappar bort handlingen. Det är lättare på nätet, läser inte långa texter och skumläser mycket. Tyvärr funkar det dåligt att skumläsa skönlitteratur.

   Herregud, jag som läste 1-2 böcker i veckan...

   Radera
  2. Jag låg på 1 bok per vecka när jag läste som mest men bokläsning har aldrig varit en heltidssyssla för mig.

   Du skulle kunna prova ljudböcker istället, hela serien kan säkert hittas på vilken bibliotek som helst =)

   Radera
  3. Tyvärr klarar jag inte riktigt ljudböcker heller, och det blir krångligt att hela tiden försöka backa tillbaka. På något sätt blir det klart lättare när det finns bilder till att hänga upp det på. Även om jag inte tvivlar på att böckerna är bättre!

   Men tack ändå för tipset! :)

   Radera
 3. Usch vad bedrövad jag blir. Känner så igen det där med lösningen. Hur orden bara blir bokstäver som irrar över sidorna. Ingen mening. Inget sammanhang.
  Jaja. Men än funkar det visuella. Hjärnan kan smälta ner det. Men bara i korta stycken åt gången.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Reklampauser och fjärrkontroller skapades för mig.

   Radera