onsdag 9 juli 2014

Tokvimsig

Tokig fotbollsmatch förstås. Tog mig sedan en bra stund att lägga mig, och vaknade efter fem timmar. Allt som avviker från mina normala åtta-nio måste uppmärksammas. Mycket riktigt har jag känt mig spattig idag, framför allt tankar som uppretade bin. Började dagen med en massa internetaktivitet, men sedan tvingade jag mig att hålla kroppen stilla framför tv:n. Så småningom skulle Mannen och jag ta en promenad, men den kvalmiga värmen kan bli jobbig för honom med hans astma m.m. så det blev kort.

När jag skulle ta eftermiddagsmedicinen hade jag uppmärksamheten någon helt annanstans och lyckades ta av alla mediciner istället för den enda jag skulle ha. Dummast är att jag tog fyra Voxra när den absoluta maxgränsen är två per dag, högre doser ökar risken för krampanfall. Försöker trösta mig med att jag äter en epilepsimedicin, dessutom stoppade jag i mig ett par stesolid och tvångsvaggade mig själv till sömns, vilket mildrade tankesnurret något. Jag brukar faktiskt ha väldigt bra koll på medicinerna, det blev en påminnelse om att ha ännu bättre koll.

3 kommentarer:

 1. Meds kan vara tricky. Jag har sjäkv gjort liknande saker. Som tur är har inget hänt.

  Hoppas du fick sova gott!!!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, oftast händer väl inget, säkerhetsmarginalerna är nog ändå rätt stora. Blir mest sur på mig själv när jag blir vimsig.

   Det blev ytterligare en sömntablett innan jag sov för natten, men idag verkar hjärnan ha samlat ihop sig.

   Kram!

   Radera
 2. Priset vi får betala för att gå utanfö våra egna gränser. Det är inte alltid rättvist. Men man får väl helt sonika bara gilla läget. Och som du, bli varse om tidiga signaler. Hoppas du kommer på rätt köl igen. Imorgon är en annan dag!
  Kram.

  SvaraRadera