måndag 9 juni 2014

Sommarsol

Det är snigeltempo som gäller, men jag mår åtminstone inte så där asdåligt. Verkligen fin sommar nu. Igår fick jag ett ryck och åkte med Mannen när han skulle jobba, eftersom det är i en liten ort i närheten, vid havet. Gick en sväng på en havsäng med kossor, och sedan en bit på en gångväg längs med havet. Det var varmare än jag tänkt och närapå vindstilla, kvavt, svalorna svepte marken, så jag fick klä av mig i linnet trots att jag försöker vara lite försiktig med sol på armarna. Många sorters blommor och stark doft från vresrosorna. På ett ställe en liten - visserligen planterad men dock - klassisk äng med vallmo, blåklint och prästkrage.

Trevligt nog fick jag också träffa en vän en kort stund, hon bor därute. Jag har inte riktigt orkat hålla kontakt de senaste veckorna så nu fick jag en uppdatering.

Helt slut efter detta, men det är sånt man får ta.

Idag har jag väl knappt gjort något vettigt alls, annat än att duscha och laga mat. Någon sorts pauskänsla. En nöjdhet, trots att det är mycket i mitt liv jag inte är nöjd över. Det känns lite fåfängt att ha drömmar när framtiden är så dunkel. Jag längtar inte efter att resa, eller ha en stuga på landet, eller springa maraton. Att ta sig igenom de märkliga drömmar jag drömmer tidiga morgnar är nog. Men imorgon ska jag försöka lyssna på musik igen tror jag, det var länge sedan sist.

8 kommentarer:

 1. Snigeltempo är ju bättre än inget tempo alls. :) Skönt att höra att du inte mår alldeles för jäkligt, även om jag såklart hoppas på att du ska må bra.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, värre lägen har man varit i :) Tack.

   Kram!

   Radera
 2. Mitt tempo är ett steg fram och två tillbaka. Får inte styrfart på skutan...
  Det låter som en vacker promenad det där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett gummibandsprojekt ibland. Jag hoppas du kommer igång snart.

   Radera
 3. Härlig dag! Underbara underbara havet.... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast idag blev det inget hav, det har varit för varmt! Men så här frampå kvällen är det skönt ute.

   Radera
 4. Jag ska svara på frågestunden i nästa inlägg. Jag var tvungen att klargöra en sak först i detta inlägg jag skrev.

  Kram! <3

  SvaraRadera