tisdag 13 januari 2009

Säkring

Jag tecknade en olycksfallsförsäkring igår, hittade en som inte krävde hälsodeklaration. Som Mannen sa, det är en del vuxenpoäng på det.

5 kommentarer:

 1. haha japp, MASSA vuxenpoäng :) Jag har typ inga vuxenpoäng. Inget körkort, inget jobb, ingen utbildning, dricker inte kaffe. Men jag HAR någon form av försäkring fast vet knappt vad det är. Jag baar betalar :)
  De ända vuxenpoängen jag har är väl att jag har flyttat hemifrån och att jag betalar mina räkningar i tid och det är inte fy skam hehe.
  Svarade dig i min låsta blogg, där du skrev kommentaren. Brukar väldigt sällan svara på det sättet så därför skriver jag det här :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Haha, betala sina räkningar i tid är det minsann inte alla vuxna som fixar... Jag tycker det låter som att du tar hand om dig själv rätt bra.

  SvaraRadera
 3. Hej får man fråga vilken? kram f

  SvaraRadera
 4. TryggHansa. Inte för att jag på något sätt lovar att de är billigast och bäst, för jag orkade inte jämföra alla, jag tog det första som verkade någorlunda. Jag tror det var If man också kunde få utan hälsodeklaration, däremot inte Folksam och Länsförsäkringar. Och så ville jag ju kunna teckna den på nätet och inte ringa nån jäkla kundtjänst.

  SvaraRadera
 5. okej ska kolla det,skönt inställning ;)

  SvaraRadera