måndag 4 augusti 2014

Efterfest

Härlig helg med äldsta sonen och sonhustrun - de blivande föräldrarna. Det är så skönt att se hur glada och lyckliga de är.

Tyvärr är jag som vanligt mentalt utslagen idag. Fick ta piller för att sova och har den där väldigt obehagliga känslan av att hjärnan skulle kunna kollapsa när som helst, att tanketågen kommer att spåra ur och störta ner i raviner, att neuroner kommer att krulla ihop sig som presentsnören och att brandrök kommer att blanda sig med sprinklervattnet till en svart gegga.

Men nu ska jag göra ett försök att titta på "Tunneln", den fransk-brittiska versionen av "Bron".

6 kommentarer:

 1. Förstår att de är glada och förväntansfulla och att även du ser fram emot att få bli farmor.Hoppas att det känns lite bättre idag för det låter då inge roligt den känslan du beskriver att du känner. Ha det så bra det bara går och en stor kram till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt roligt att gå med sonen och titta på barnkläder :)

   Tack, det enda att göra är att sova och låta hjärnan kyla ned sig.

   Kram!

   Radera
 2. Lite läskigt det där att livet pågår även UTAN oss...... även om just VÅRA hjärnonr kollapsar så lever våra anhöriga sina liv vidare och världen snurrar på.....

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast jag kan samtidigt finna det lite trösterikt... skulle vara hemskt om deras liv bara hängde på mig.

   Kram!

   Radera
 3. hahaha...förlåt! Jag skrattar så att tårarna rinner, hunden glor på mig undrande över om han ska ringa hjälp. Du har en otroligt beskrivande förmåga. Min galna humor gick igång direkt.

  Hoppas att du kan vila upp dig nu när det blir svalare ute :-)

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla glada skratt är bra :)

   Tack.
   Kram!

   Radera